GERİ DÖN

Ders Öğretim Planı


Dersin Kodu Dersin Adı Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS
0 0 0

Önlisans





1 Mesleği ile ilgili almış olduğu bilgileri uygulamaya dökebilme
2 Takım çalışması içerisinde yer alabilme
3 Mesleği ile ilgili görev ve sorumluluklarını yerine getirebilme
4 Süt ve ürünlerinin işleme teknolojilerini ve analiz tekniklerini uygulayabilme
5 İş hayatındaki hiyerarşik düzeni ve insan ilişkilerini öğrenme.
6 Çalıştığı kuruluşunda yapılan aktiviteleri düzenli ve kurallarına uygun bir şekilde rapor edebilme



[Yok]



Hafta Konular (Teorik) Öğretim Yöntem ve Teknikleri Ön Hazırlık
1 Işletmede staja başlama ve ilgili kişilerle tanışma. Staj ortamını öğrenme.
2 Fabrika ortamı, meslek ve üretime ılişkin gözlemleri ve yapılan işlemleri staj raporuna eklemek üzere günlük tutmaya başlama.
3 İşletmenin yerleşimi, yan üniteleri ve akım şeması öğrenme
4 İşletmede üretilen ürünlerin yapımını öğrenme
5 İşletmede üretilen ürünlerin yapımını öğrenme
6 İşletmede üretilen ürünlerin yapımını öğrenme
7 Fabrikanın işleyişi ile birlikte, üretimin ülkemiz açısından önemi, iş ve meslek yaşamı, kurum içindeki insan ilişkileri, sözlü ve yazılı iletişim biçimleri gibi sosyal konuları kavramaya çalışma.
8 İşletmedeki gözlemler sürerken raporun özet ve sonuç kısımlarını oluşturma.
9
10
11
12
13
14
15
16



Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri Adet Değer
Laboratuvar 1 100
Toplam 100
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri Adet Değer
Final Sınavı 1 100
Toplam 100
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri 40
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri 60


Etkinlikler Sayısı Süresi (saat) Toplam İş Yükü (saat)
Uygulama/Pratik 20 4 80
Toplam İş Yükü (saat) 80

PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7 PÇ 8 PÇ 9 PÇ 10
ÖÇ 1 4 3 4
ÖÇ 2 4
ÖÇ 3 5 3
ÖÇ 4 5
ÖÇ 5
ÖÇ 6
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek